Social

#cluj-napoca #societate de cablu #televiziune #miting #microbisti #fotbal

Miting pentru dreptul de a vedea fotbal la televizor

Cateva zeci de microbisti au participat, ieri, la Cluj-Napoca, la mitingul organizat de deputatul independent Mircia Giurgiu , suparati ca meciurile de fotbal din Liga I nu se pot vedea la toate posturile de televiziune.

 

Giurgiu a spus ca a initiat acest protest la adresa „monopolului” consortiului care a castigat drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I, respectiv Antena 1 si RCS&RDS. Astfel, potrivit deputatului independent, 65 la suta dintre romani nu vor putea viziona transmisiile de fotbal. „Nu s-a tinut cont de aria de acoperire. Este un monopol creat, pentru care suporterii nu sunt vinovati. Liga Profesionista de Fotbal si consortiul care a castigat dreptul de televizare trebuie sa rezolve problema”, a declarat Giurgiu.

Discutii despre fotbal – in plenul Camerei

Protestatarii au mers pe jos prin centrul municipiului si, in drumul parcurs, au depus cate un memoriu la Primarie, Prefectura si Consiliul Judetean, solicitand sprijinul acestor institutii ale statului in rezolvarea problemei. Presedintele CJ Cluj, Alin Tise, a spus, dupa discutia pe care a purtat-o cu protestatarii, ca va lua legatura cu reprezentantii societatii de cablu UPC Cluj pentru retransmiterea pe plan local a meciurilor din Liga I.

(continuarea in Gandul)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea