Social

Miting impotriva "mafiei terenurilor"

Cercetatorii agricoli din Arad au iesit in strada, ca sa impiedice desfiintarea statiunilor stiintifice.

Cateva zeci de sindicalisti din cadrul Statiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Cresterea Bovinelor (SCDCV) au pichetat, marti, Prefectura judetului Arad, si au acuzat ca exista o "mafie a terenurilor", constituita pentru a prelua terenuri care sunt pe traseul viitoarei autostrazi Nadlac-Arad-Timisoara.

Liderul de sindicat de la SCDCV Arad, Liviu Costin, a afirmat ca toate animozitatile au inceput sa apara acum, cand se cam stie traseul autostrazii, pentru a ca parcelele sa fie retrocedate si, apoi, revandute la preturi foarte mari. "Avem foarte multe procese pe rol pentru terenuri, pe unele le-am castigat, dar s-a ajuns pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesele care sunt acum pe rol la Inalta Curte sunt procese care initial au fost pentru 900 de hectare, dar acuma s-a revenit la 500 de hectare si este vorba de suprafate care sunt pe marginea drumului Arad-Nadlac si pe traseul autostrazii", a declarat Liviu Costin, liderul de sindicat de la SCDCV Arad. (continuarea in Romania Libera)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea