Social

#dumitru dragomir #candidat #pdl

Mitica Dragomir nu va candida din partea PD-L

Dumitru Dragomir nu va candida din partea PD-L pentru alegerile parlamentare, iar pe lista propunerilor de la Neamt nu figureaza numele presedintelui LPF, a anuntat liderul partidului, Emil Boc, dupa sedinta conducerii centrale a democrat-liberalilor

"Nu exista niciun fel de propunere de candidatura din partea lui Mitica Dragomir . Mitica Dragomir nu este nici membru al PD-L, nu este niciun fel de propunere si nici nu va candida din partea PD-L", a afirmat astazi liderul partidului Emil Boc. Presedintele PD-L a sustinut ca refuzul candidaturii fostului deputat PRM "nu are nicio legatura cu declaratia lui Catalin Avramescu".

"N-a fost nicio propunere din partea niciunei organizatii de a fi nici in listele scrise, nici in propunerile neoficiale. Probabil ca discutii interpersonale o fi avut loc. Nu sunt interzise intre membrii PD-L", a mai declarat Emil Boc. Potrivit acestuia, presedintele organizatiei Neamt, Gheorghe Stefan , nu a inaintat nicio propunere in privinta lui Dragomir. "Pe lista propunerilor de la Neamt nu figureaza Mitica Dragomir", a subliniat Boc.

Deputatul Dumitru Dragomir a declarat joi pentru NewsIn ca a demisionat din PRM pentru a se alatura PD-L formatiune din partea careia va candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Olt sau din Moldova. Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat vineri, pentru NewsIn, ca o analiza asupra candidaturilor, inclusiv asupra celei a lui Dumitru Dragomir, va fi facuta dupa ce organizatiile vor trimite nominalizarile.

Abia intrat in cursa electorala pentru PD-L, consilierul prezidential catalin avramescu a amenintat vineri cu retragerea daca printre candidatii democrat-liberalilor va fi si Dumitru Dragomir.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea