Social

#mitica dragomir #retinere Mitica Dragomir # vanzare drepturi TV meciuri

Mitica Dragomir a fost retinut in dosarul vanzarii drepturilor TV pentru meciuri

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost retinut de procurorii bucuresteni in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I. In dosarul de delapidare, spalare de bani si evaziune fiscala mai sunt vizate cel putin alte doua persoane.

Retinerea vine dupa ce Dumitru Dragomir a fost audiat mai multe ore la sediul Politiei Capitalei, iar locuinta sa si hotelul pe care le detine au fost perchezitionate. Oamenii legii au ridicat de acolo mai multi saci in care se aflau acte contabile.

"Sunt acoperit de hartii cat traiesc si de pamant dupa ce mor", a declarat optimist omul de afaceri la intrarea la audieri.

Anchetatorii vorbesc despre un adevarat circuit fraudulos paralel creat de Mitica Dragomir in ceea ce priveste vanzarea la licitatie a drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I. Aproximativ trei milioane de euro din banii care ar fi trebuit sa ajunga la LPF sau la cluburile de fotbal s-ar fi rulat prin conturi ale unor firme reale sau firme-fantoma.

Dumitru Dragomir urmeaza sa fie prezentat unui judecator cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Sursa foto: rnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea