Social

Misteriosul barbat din viata Stanei Anghelescu

Stana Anghelescu, fost consilier prezidential, sotia miliardarului gasit spanzurat in subsolul vilei sale din Baneasa, si-a petrecut Pastele in strainatate.




Stana Anghelescu nu era singura, ci insotita de mai tanarul "Flavius", un personaj cheie atat in viata cuplului Anghelescu, cat si in derularea anchetei privind moartea miliardarului. El este, probabil, personajul despre care omul de afaceri amintea in asa-zisa scrisoare de divort.



REVELIONUL IMPREUNA

Flavius George Marinescu, 31 de ani. Un tanar despre care se-aude ca ar fi avocat. Care este, se pare, persoana apropiata familiei Anghelescu, mai exact Stanei Anghelescu, alaturi de care lucreaza de ceva vreme. De fapt, dupa declaratiile Vioricai Manea, sora lui Anghelescu, Flavius a petrecut revelionul trecut alaturi de cuplul Florian- Stana. Acelasi Flavius apare in filmuletul realizat de jurnalistul Luis Lazarus de la OTV in casa familiei Anghelescu, dupa moartea "regelui tigarilor". Si vorbeste in calitate de... purtator de cuvant. Mai mult, tot Flavius a fost recunoscut de un telespectator al postului OTV ca fiind persoana care o insotea pe Stana Anghelescu la terminalul "Plecari" de pe aeroportul Otopeni , la scurt timp dupa inmormantarea miliardarului. Mai exact chiar inainte de Paste.



ERA MEREU LANGA EI

"Eu stiu ca Steluta il cunoaste de vreo doi ani pe baiatul asta", a povestit Viorica Manea. "Si fratele meu il stia, era mereu pe langa ei", si-a amintit femeia, care a sugerat ca ar putea exista o legatura cu personajul numit "amantul" sau "iubitul sotiei mele" din scrisoarea miliardarului. "Mie mi-a spus fratele meu ceva, dar am sa spun lucrurile astea la momentul potrivit", a adaugat Viorica Manea.



PERSONAJUL DIN SCRISOARE

Anghelescu scria, in asa-numita "actiune de divort": "Eu sunt atat de fericit, incat nu va inchipuiti. Imi vine sa ma urc pe pereti de bucurie pentru fericirea ei, cu toate ca m-a bagat in faliment si mi-a convins toti salariatii formati de mine sa ma paraseasca si sa lucreze la un alt iubit de-al ei caruia ii put picioarele..."



DESTINATIE EXOTICA

De altfel, jurnalistul Luis Lazarus a verificat (din 5 surse, dupa propria declaratie) informatia potrivit careia cei doi (Stana si Flavius) ar fi plecat impreuna din tara, la scurt timp dupa inmormantarea lui Anghelescu. "Da, au plecat pe data de 19 aprilie, inainte de Paste, pentru o saptamana. Adica pana pe 26. Stiu si unde, dar am sa fac publica informatia abia dupa ce o sa aflu si hotelul la care au stat si numarul camerei", a precizat Lazarus. "Pot doar sa va spun ca este vorba despre o destinatie exotica..."



FLAVIUS, ASOCIATUL STANEI


Flavius Marinescu este un prieten al familiei Anghelescu, sustine procurorul-sef al Parchetului TMB, Marius Iacob




Autor: Mihai Niculescu

El lucreaza cu Stana Anghelescu la cabinetul ei de avocatura si este asociatul acesteia, dar netrecut in acte. Intrucat a fost identificat de abia in urma cu doua zile, procurorii nu l-au audiat inca. El va fi amprentat si i se vor recolta probe pentru testul ADN, ca sa se stabileasca daca se afla in casa in momentul sinuciderii miliardarului. Flavius nu figureaza pe lista persoanelor despre care Stana Anghelescu a declarat ca erau impreuna cu ea in momentul sinuciderii.



A CINCEA AMPRENTA

"Nici noi nu credem ca in casa
s-a aflat o alta persoana, pentru ca, pana acum, toate declaratiile martorilor se coroboreaza", a precizat procurorul. Anchetatorii incearca sa afle a cui este a cincea amprenta de pe cordelina cu care s-a spanzurat omul de afaceri, primul test ADN stabilind ca aceasta apartine unui barbat. Din acest motiv, proba a fost trimisa din nou la analiza. Amprenta poate fi a oricui, a unui muncitor care amenaja subsolul sau chiar a vanzatorului care a vandut sulul de franghie. "Nu putem sti cat de veche este urma, pentru ca specialistii ne-au comunicat ca nu se poate stabili vechimea urmelor ADN", a precizat Iacob.

SINUCIDERE DE 1,5 MILIOANE DE EURO

Costul, suportat de la buget pentru ancheta sinuciderii lui Anghelescu, ar putea ajunge la cateva mii de euro, aratam in Ziarul de ieri. Pana acum, toate testele au costat 800 de euro, Parchetul urmand sa primeasca de la IML si o factura de 20 de milioane de lei, costul expertizei medico-legale a cadavrului. Fara sa putem contabiliza cheltuielile viitoare. In cazul unei alte sinucideri celebre, a miliardarului Mihail Erbasu, ancheta a costat 1,5 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea