Social

#Iris Mittenaere #Miss Universe 2017 #cea mai frumoasa femeie din lume

Miss Universe 2017! Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Iris Mittenaere, o frantuzoaica in varsta de 24 de ani, a fost desemnata luni castigatoarea editiei din acest an a concursului de frumusete Miss Univers, ce s-a desfasurat in Manila, Filipine. Iris Mittenaere a fost aleasa Miss Franta in 2016 si Miss Nord-Pas-de-Calais in 2015!

Nascuta la Lille, in nordul Frantei, Iris, care masoara 1,62 metri,  urmeaza, in prezent, cursurile scolii de Stomatologie din Paris. Inainte de castigarea concursului de frumusete, tanara a declarat ca va face campanie pentru promovarea igienei orale, potrivit site-ului Miss Univers, care o descrie pe castigatoare ca o iubitoare „a sporturilor extreme, a calatoriilor si a gatitului de preparate frantuzesti”.

In total, 86 de tinere au concurat in cadrul celei de-a 65-a editii a concursului Miss Univers. Romania a fost reprezentata in concursul Miss Universe de Teodora Dan (foto), o tanara de 27 de ani din Craiova, care insa nu a reusit sa se califice in finala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea