Social

#adrian nastase #miron mitrea #tentativa sinucidere adrian nastase

Miron Mitrea: Nastase a cedat. Ar fi culmea cinismului sa fie gratiat de Basescu

Senatorul PSD Miron Mitrea a facut, joi, o serie de comentarii in legatura cu tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase.

Mitrea crede ca Nastase a cedat, fiind "bombardat" de toate institutiile si a marturisit ca nu se astepta la gestul pe care acesta l-a facut.

"E trist, pana la urma. Un om de talia lui Adrian Nastase sa fie bombardat de toate institutiile, pana ajunge sa cedeze. Pentru ca a cedat. Mie imi pare rau ca a facut gestul acesta, imi pare foarte rau si nu ma asteptam. Eu nu cunosc niciun om care, ajuns intr-o situatie grea, ar putea face un asemenea gest. Nu, nu ma asteptam", a declarat Miron Mitrea.

Despre o eventuala gratiere a lui Adrian Nastase, Mitrea a spus: "Nu pot sa ma pun in locul lui Traian Basescu, nu vreau sa spun ceea ce gandesc si incerc sa nu spun ceea ce gandesc. Vom vedea cum vor evolua lucrurile din punct de vedere legal, al cailor legale de atac. Nu stiu daca Traian Basescu are in cap ideea sa il gratieze dupa ce l-a fugarit sase ani. Ar fi chiar culmea cinismului, dar, sigur, orice este posibil la Traian Basescu".

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea