Social

#miron cozma #presedinte miron cozma #luceafarul huilei

Miron Cozma vrea sa fie presedinte

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a anuntat, duminica seara, intr-o interventie la Romania Tv , ca va candida la alegerile prezidentiale din 2014.

" Luceafarul Huilei " a declarat ca va intra in cursa pentru Palatul Cotroceni din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor. "E primul pas, sa ajung in Parlamentul European, pentru ca, in 2014, voi candida la alegerile prezidentiale, conform unei decizii a Comitetului Director al partidului", a declarat acesta.

Miron Cozma si-a lansat in octombrie 2011, la Targiu Jiu, o noua formatiune politica - Partidul Social Democrat al Muncitorilor.

"Este vorba de un moment istoric si le multumesc tuturor celor care participa la acest eveniment", a spus la acea vreme fostul lider al minerilor. Inca de atunci, el a precizat ca va candida pentru un post de europarlamentar, dar si la alegerile prezidentiale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea