Social

Miron Cozma isi doreste sa ajunga presedintele Romaniei

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a anuntat duminica, la Petrila, ca intentioneaza sa conteste interdictia de a fi ales si apoi sa candideze la presedintie.

Cozma a participat la o conferinta organizata de Liga muncitorilor si defavorizatilor sociali.

Miron Cozma a fost eliberat in decembrie anul trecut, dupa ce a facut aproape 10 ani de inchisoare pentru subminarea puterii de stat. El a fost condamnat pentru mineriadele din 1991 si 1999. Dupa eliberare, are interdictie de a intra in Bucuresti si Petrosani timp de 5 ani, iar drepturile sociale i-au fost suspendate.

"Interdictie de a alege si de a fi ales 7 ani. Oare de ce se tem? Se tem ca voi fi ales? Sa-i fereasca Dumnezeu, si mie, noua, sa ne ajute Dumnezeu, ca poate asa, poate asa voi reusi sa fac dreptate pentru dvs.", a declarat Cozma.

Intre timp, Cozma vrea ca Liga muncitorilor si defavorizatilor sociali, care-i poarta numele si al carei presedinte de onoare este, sa se dezvolte.

Fostii mineri nu s-au inghesuit sa vada ce mesaj mai are pentru ei fostul lor lider. La intalnirea de la Petrila au venit doar aproximativ 50 de oameni, insa Cozma a incercat sa minimalizeze acest lucru.

Cozma a parasit Petrila duminica seara. El a avut autorizatie pentru a traversa Petrosaniul intre orele 20 si 21.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea