Social

#radoi #steaua #jucator #echipa #becali #bergodi #al hilal #fotbal

Mirel Radoi, indispensabil la Al Hilal, nu revine la Steaua

Steaua se afla la momentul schimbarilor. Odata cu incheierea campionatului, au si inceput discutiile privind noile achizitii pe care le va face echipa , alaturi de antrenorul Bergodi .

O prima veste in acest sens este aceea ca Mirel Radoi nu revine in Ghencea, desi zvonul unei intoarceri era vehiculat la Steaua. Insa potrivit declaratiilor sauditilor, conducerea lui Al Hilal intentioneaza sa contruiasca echipa in jurul lui, astfel ca plecarea acestuia din Arabia Saudita iese din discutie.

"L-a asigurat personal printul ca este singurul jucator indispensabil", a precizat Gigi Becali situatia lui Radoi, cel care este si finul patronului Stelei, dupa cum noteaza Gandul.

Odata cu incheierea campionatului, apar si primele "victime". Stelistul Plesan a fost pus pe liber de catre Gigi Becali, dupa ce jucatorul l-a suparat pentru ca a avut iesiri violente fata de colegi iar pe teren nu a aratat nimic.

Acest pas este insa un prim pas in incalcarea dorintei manifestate de Cristiano Bergodi , noul antrenor al Stelei, aceea ca patronul sa nu se bage peste el la echipa. "Eu cred ca intre antrenor si patron trebuie sa existe comunicare, dar nu trebuie sa intreaca limitele. Eu n-am avut niciodata probleme cu patronii si niciunul nu si-a permis sa imi faca primul «11». Vreau ca domnul Becali sa participe la antrenamente si sa vada cum se antreneaza jucatorii, iar apoi isi va face o parere despre cine poate sa joace. Mai intai decid eu", a amenintat tehnicianul italian, citat de Gandul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea