Social

#mireasa #accident #tanara #spital

Mireasa furata a ajuns direct la spital

O mireasa a ajuns in stare grava la spital chiar in noaptea nuntii. Tanara de 25 de ani, din Mioveni, a fost implicata intr-un accident rutier dupa ce a fost furata si se intorcea la petrecere.

Accidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce mireasa a fost furata de un grup de nuntasi, pentru a respecta traditia.

Tanara de 23 de ani care conducea masina nu a respectat indicatorul "Cedeaza trecerea" si a intrat pe drumul cu prioritate, unde automobilul in care se afla mireasa a lovit o masina care circula regulamentar .

Aflata pe bancheta din spate, tanara mireasa a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ea a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti. Pentru ca starea ei se agrava, medicii au decis sa o transfere la un spital din Bucuresti, conform Stirile ProTV.

Politistii au verificat alcoolemia ambilor soferi implicati in accident si au descoperit ca nici unul dintre ei nu consumase bauturi alcolice. Tanara care conducea masina care a provocat accidentul este acum cercetata pentru vatamare corporala din culpa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea