Social

#adrian cristea #mircea sandu #scandal #fotbal

Mircea Sandu: L-as da afara pe Adrian Cristea de la nationala

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, este suparat pe jucatorul Adrian Cristea . Motivul: a aparut gol-pusca intr-un tabloid .

“Eu l-as fi pus pe Adrian Cristea pe lista de transferuri. Toti jucatorii lui Dinamo ar fi acceptat decizia asta, ar fi fost un exemplu pentru toata lumea daca Andone ar fi luat o asemenea hotarare.”, a declarat Sandu intr-o emisiune televizata.

Seful Federatiei Romane de Fotbal se indoieste asupra calitatilor de fotbalist ale lui Cristea si spune ca, daca ar fi selectionerul nationalei Romaniei, nu l-ar mai convoca: “Asta e fotbalist? E o diferenta intre fotbalist si jucator. A dat si el cateva goluri in ultimii 2-3 ani. Eu daca as fi antrenor, nu l-as mai chema pe Adrian Cristea la nationala. Daca tu asta gandesti , ca trebuie sa apari asa in presa, e problema ta. Vine meciul cu Franta, lasati-ma cu Adrian Cristea!”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea