Social

Mircea Sandu: Jucatorii au lasat de dorit, nu au fost profesionisti

Mircea Sandu a declarat la finalul partidei care a insemnat sfarsitul Romaniei la euro 2008 ca elevii lui Victor Piturca au lasat mult de dorit in meciul contra Olandei. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a fost transant in ceea ce priveste profesionalismul fotbalistilor nostri, care nu si-au dorit victoria in fata batvilor.

„Simt o mare parere de rau, pentru ca trebuia sa fim calificati dupa meciul cu Italia. Am avut incredere in jucatori, dar nu au fost profesionisti, in sensul ca nu au avut curajul sa castige acest meci. Inca suferim la mentalitate ”, a declarat Mircea Sandu.

Presedintele FRF a tinut apoi sa multumeasca totusi echipei nationale, care a obtinut si rezultate remarcabile: „Initial nu eram cotati ca favoriti , am facut doua puncte si nu e rau. Franta e sub noi, dar trebuia sa batem Italia si era altceva. Eu felicit jucatorii si staff-ul pentru ca au facut doua meciuri bune. Trebuia sa fie si al treilea, dar Olanda este o mare echipa. Le multumesc si suporterilor care au fost din nou admirabili. Plecam de aici cu jumatate de frunte sus si jumatate jos, pentru ca am fi putut fi in sferturi, dar nu trebuie sa fim suparati pe jucatori”.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea