Social

#presedinte #frf #scandal

Mircea Sandu este acuzat ca a dorit ca Steaua sa fie depunctata

Presedintele Curtii de Arbitraj pentru Fotbal, Daniel Florea , ii acuza pe Ionut Lupescu si pe Mircea Sandu ca au pus presiune pe membrii comisiei pentru ca penalizarea de sapte puncte a Stelei sa fie mentinuta.

"Mircea Sandu mi-a spus ca trebuie gasita o solutie ca Gigi Becali sa mearga din nou pe stadion, dar trebuie mentinuta depunctarea Stelei. Presiunile nu m-au influentat. Au existat 20 de motive pentru care deciziile luate inainte nu erau regulamentare. Eu am facut tot ce era legal", a declarat Florea.

"Domnul Florea greseste foarte mult. E absolut eronat ceea ce spune, e o minciuna crasa", a replicat Mircea Sandu.

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a anuntat la 3 iulie ca Stelei i-a fost anulata penalizarea de 7 puncte, in vreme ce lui Gigi Becali i-a fost anulata interdictia pe stadioane, urmand ca patronul gruparii din Ghencea sa ramana doar cu o suspendare de sase luni. Comisia de Apel decisese la 23 iunie sa mentina decizia Comisiei de Disciplina, care hotarase ca Steaua sa fie sanctionata cu sapte puncte de penalizare, in vreme ce patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, avea interdictie timp de doi ani pe stadioane si trebuia sa plateasca o amenda de 200.000 de lei dupa cazul "Valiza".

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a anuntat la 4 iulie ca va cere avocatilor Federatiei un punct de vedere legat de modul in care Comisiile de litigiu au solutionat cazul "Valiza", dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, l-a acuzat ca influenteaza membrii comisiilor.

La 5 iulie, Mircea Sandu a cerut, in cadrul unei sedinte a Comitetului Executiv, sa se creeze o comisie de ancheta interna, care sa stabileasca pana La 21 iulie, daca el a intervenit sau a influentat in vreun fel deciziile in cazul "Valiza".

Comisia de Ancheta desemnata de Comitetul Executiv al FRF a anuntat, la 21 iulie, ca a ajuns la concluzia ca presedintele Mircea Sandu nu a influentat in niciun fel Comisiile in luarea vreunei decizii in cazul "Valiza".
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea