Social

Mircea Sandu cere arbitrilor mai multa intransigenta

Mircea Sandu vrea ca arbitrii sa fie mai putin toleranti. Presedintele FRF il da ca exemplu pe centralul meciului Rapid - Steaua, Alexandru Deaconu , si ii ameninta pe fluierasii romani: daca nu faceti la fel o sa aveti de suferit.

Convins ca arbitrul derbiului Rapid-Steaua a procedat corect cand a intrerupt partida in minutul 71, Mircea Sandu cere cavalerilor fluierului sa aplice regulamentul si pe viitor cu aceeasi fermitate. Presedintele FRF da vina pe conducerea CCA pentru pregatirea slaba a arbitrilor romani.

"Cred ca arbitrii au fost toleranti si avem o sedinta miercuri si am trimis comisiei sa uniformizeze arbitrajul. Atrag atentia acelor arbitri care nu aplica regulamentul ca vor avea de suferit. Intrebati-i pe aia care au pregatit arbitrii... Le-a fugit sunca din fasole", sustine Mircea Sandu.

Sandu nu este surprins de faptul ca arbitrii partidei Rapid-Steaua s-au intalnit inaintea meciului. "N-au incalcat niciun regulament, din punctul meu de vedere meu. Foarte bine ca s-au intalnit, si-au pus tactica de arbitraj in slujba meciului respectiv", a mai spus Mircea Sandu.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea