Social

#ladislau boloni #mircea lucescu #marius lacatus #mircea rednic #mircea sandu #frf #selectioner #echipa nationala #victor piturca #razvan lucescu #ioan ovidiu sabau #dan petrescu #ioan andone #cosmin olaroiu #petre grigoras

Mircea Sandu: "Avem solutii, Piturca nu e de neinlocuit"

Mircea Sandu, presedintele FRF, nu a spus niciodata ca Victor Piturca ar putea fi inlocuit in absenta unor rezultate in aceasta primavara, dar continua sa sugereze ca in cazul in care s-ar pune problema, nu va fi nepregatit.

Desi spunea ca "nu s-a pus nici un moment problema sa-l dam afara pe Piturca, el este un antrenor foarte bun pentru nationala", Mircea Sandu a afirmat ca "avem sase antrenori tineri pentru nationala". Cei sase sunt Razvan Lucescu, Ioan Ovidiu Sabau , Dan Petrescu, Ioan Andone, Cosmin Olaroiu si Petre Grigoras , informeaza Romania Libera.

Sandu pare ingrijorat de starea tricolorilor: "Meciul cu Serbia nu e usor: ei sunt acum pe val, cu un amestec de jucatori tineri si experimentati si, din pacate, la noi exista probleme. Nu mai suntem echipa ai carei jucatori evoluau in mod constant".

Multi au considerat suspecta absenta lui Mircea Rednic si a lui Marius Lacatus din lista presedintelui FRF. Au fost omisi din lista si Mircea Lucescu si Ladislau Boloni , pe care Sandu i-a mentionat in trecut ca posibili candidati pentru acest post.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea