Social

Mircea Rednic a demisionat de la Rapid

Mircea Rednic a demisionat ieri de la Rapid, deranjat de acuzele pe care i le-a adus duminica seara patronul George Copos .

"Decizia o luasem dupa jocul de la Craiova, dar venea meciul cu Steaua si mi-am dorit foarte tare sa castig acest meci. Ceea ce s-a si intamplat, cu toate ca a aparut acest scandal care dovedeste si el ca e imposibil sa te pui contra curentului. Era corect sa plec dupa jocul cu Steaua, dar a venit prea repede partida cu Buzaul si am cedat rugamintilor lui George Copos”, a explicat Rednic pe site-ul oficial al clubului.

Mai mult insa decat atat, pentru Rednic a contat foarte relatia tensionata cu suporterii. Fostul antrenor de la Rapid spune ca "ura unui grup restrans de suporteri" a daunat echipei in ansamblu.

"Imi pare rau ca lumea n-a inteles ca am venit sa fac bine, sa repetam performantele pe care le-am inregistrat si ca jucator, si ca antrenor. Daca ar fi fost liniste, eu spun ca puteam sa fi acontat deja macar locul doi pana acum. Probabil ca, intr-o asemena tensiune, am facut si eu greseli, pentru care imi asum responsabilitatea, dar numai o masinarie ar fi putut ramane imuna la ceea ce se intampla in jurul nostru”, si-a explicat Rednic decizia.

Pana la gasirea unui nou antrenor, de pregatirea echipei se va ocupa Marian Rada , care i-ar putea conduce pe giulesteni si in jocul cu Ceahlaul.

Duminica, la un post de televiziune, George Copos l-a desfiintat pe Mircea Rednic, despre care a spus ca a facut multe greseli in pauza de iarna.

"Prima mare greseala pe care a facut-o este legata de viziunea, de strategia pe care a avut-o in aceasta iarna in privinta transferurilor. Apoi, a pus pe lista de transferuri jucatori gen Mugurel Buga, Maldarasanu sau Lucian Burdujan si s-a rupt ceva in echipa, in grup. S-a rupt vestiarul", au fost atacurile patronului. 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea