Social

Mircea Radulescu: "Nu va fi un meci spectaculos"

Pentru ca jucatorii de la Rapid si Steaua se cunosc atat de bine, principalul lor obiectiv va fi anihilarea adversarului si de aceea nu va iesi un spectacol, primordiala fiind tactica.

- Domnule Radulescu, cum vede directorul Scolii Federale de Antrenori confruntarea dintre Rapid si Steaua? Din punct de vedere tehnico-tactic, cum vedeti confruntarea dintre doi elevi ai dumneavoastra, Razvan Lucescu si Cosmin Olaroiu ?
- Mai intai de toate, vreau sa fac o precizare, pentru ca am vazut aceste zile fel si fel de declaratii si multi isi dau cu parerea si spun ca prima mansa nu este meci decisiv . Eu spun ca este, pentru ca daca va fi o diferenta de doua goluri la finalul meciului, acea echipa va avea 80 la suta sanse de calificare. Numai o diferenta de un gol sau meciul egal vor amana verdictul pentru meciul- retur. Acesta este un aspect, altul este ca nici Steaua, nici Rapid nu pot juca cu indiferenta fata de rezultatul final, pentru ca la mijloc este calificarea, dorita la fel de mult de ambele parti.

(continuarea in Realitatea Romaneasca )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea