Social

#mircea lucescu #sahtior donetk #cupa uefa #fotbal #werder bremen

Mircea Lucescu: Sahtior merita sa castige Cupa UEFA

Antrenorul echipei ucrainiene Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat inainte de finala cupei UEFA in care echipa lui va juca cu Werder Bremen ca jucatorii lui isi merita prezenta in finala si merita sa cucereasca trofeul.

Lucescu nu a vrut sa discute strategia pe care echipa sa o va adopta in finala de la Istanbul, dar a tinut sa laude implinirile echipei sale.

"Aceasta finala este un lucru deosebit. Acest campionat a scos in fata echipe competitive la nivel european precum Metalist, Dinamo Kiev si Sahtior. Este un lucru pozitiv pentru ca toate aceste lucruri se intampla inainte de anul 2012 si atrage atentia ca Ucraina se pregateste serios. Meritam aceasta finala si doresc sa ne intoarcem cu trofeul la Donetk", a spus Il Luce , citat de Adevarul.

Antrenorul si-ar fi dorit ca echipa sa sa infrunte Werder Bremen in formula cea mai buna, dar din echipa germana va lipsi brazilianul Diego, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

"Werder va incerca sa-si creeze cat mai multe faze fixe, deoarece au fotbalisti cu o detenta extraordinara, in timp ce Sahtior se va limita sa paseze si sa faca un joc combinativ", a adaugat Mircea Lucescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea