Social

#caz #bani #basescu #dna #geoana

Mircea Geoana cere DNA sa se autosesiseze in cazul familiei Basescu

Presedintele PSD, Mircea Geoana a solicitat astazi Directiei Nationale Anticoruptie sa se autosesizeze in legatura cu "cazul Basescu". In solicitarea oficiala Geoana cere sa se faca lumina in cazul "celor 30 de hectare obtinute de Mircea Basescu " si a "milionului de euro" pe care Ioana Basescu l-a folosit pentru achizitionarea unui apartament de lux in Baneasa. Replicile nu s-au lasat asteptate: Emil Boc a declarat ca PSD-istul a intrat in campania electorala prea repede.

Liderul social-democrat a sugerat ca arestarea omului de afaceri Gigi Becali nu ar fi straina de Traian Basescu, acesta solicitand ca justitia sa se aplice egal si apropiatilor, si adversarilor sefului statului, dupa cum noteaza Gandul. Geoana a solicitat in mod oficial ca organele statului sa investigheze modul in care familia Basescu a obtinut 30 de hectare de teren, dar si banii pe care Ioana Basescu i-a investit in apartamentul sau, bunuri despre care s-a discutat in cadrul dosarului Popoviciu .

Presedintele PSD a mai cerut Parchetului General “un raspuns oficial” referitor la modul in care un lider PDL este anchetat pentru fapte anti-sociale grave. In plus, el a cerut ca in Romania sa nu fie instituita o stare de teroare, mai ales dupa ce au existat zvonuri referitoare la psoibile retineri ale unor jurnalisti.

Reactiile la declaratiile liderului social-democrat nu au intarziat prea mult. Premierul Emil Boc a declarat dupa o intalnire cu grupurile PD-L, ca liderul PSD Mircea Geoana a intrat in campania electorala "prea repede", adaugand faptul ca un om politic nu trebuie sa faca recomandari institutiilor statului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea