Social

Mircea Dinescu ofteaza dupa bibilici

Publicistul Mircea Dinescu , proprietarul unei ferme in comuna Cetate , decretata focar de infectie cu gripa aviara, a declarat ca se va supune "cu sila " dispozitiilor autoritatilor doljene.

Scriitorul crestea in gospodaria sa peste o suta de gaste, rate si bibilici, tinute "doar pentru frumusete".


FARA JUDECATA

"Ma uit cu tristete la aceasta condamnare fara judecata a pasarilor. Mi se pare prosteasca ideea sa omori odata cu gainile bolnave si pe cele sanatoase pentru ca genetic distrugi toate pasarile, bibilicile si curcile care exista de sute de ani acolo", ne-a declarat Dinescu, vizibil afectat de decizia autoritatilor de a eutanasia toate pasarile din focar. Publicistul este suparat foc pe autoritati pentru ca nu s-au gandit la o solutie de a stopa tranzitul pasarilor migratoare prin Cetate. "Trec zilnic carduri de ciori, berze, lebede . Cu alea de ce nu se intampla nimic? Cine le impusca pe alea?", s-a intrebat scriitorul.


NICI O GRIJA

Mircea Dinescu ne-a marturisit ca nu si-a facut vaccinul antigripal si ca nu intentioneaza sa plece in Cetate zilele acestea. "Mi-e sila sa ma duc", a spus el, adaugand ca este doborat de mila pentru pasarile sale. "N-am ce sa protestez daca asta-i tehnologia. Ei vor sa fie mai catolici decat papa, sa arate ca rad tot, dar degeaba daca pasarile salbatice traverseaza tot timpul", a afirmat scriitorul, acceptand cu greu ideea ca nu poate riposta. "Ce sa fac? Sa-mi iau gainile in spate si sa fug cu ele in Bulgaria?", s-a intrebat el dezamagit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea