Social

#udrea #control #hotel #turism #pasti

Ministrul Udrea trimite inspectorii in control inainte de Pasti

Ministrul Udrea a intrat peste hotelieri . Sefa de la Ministerul turismului a trimis ieri 20 de angajati ai institutiei in control la hotelurile de pe litoral pentru a verifica daca spatiile de cazare indeplinesc conditiile pentru a primi turisti de Pasti.

In atentia inspectorilor se afla hotelurile de pelitoralcare ofera cazare si pachete turistice pentru perioada Pastelui. Ei vor verifica daca “spatiile de cazare din statiuni isi merita stelele si daca indeplinesc conditiile de igiena”, dupa cum noteaza EVZ, urmand ca o noua actiune sa vizeze spatiile care vor fi deschise de 1 mai.

Ministrul a anuntat ca din iunie si pana la sfarsitul sezonului controalele care vor mai fi efectuate pelitoralse vor face doar pe baza unor sesizari venite din partea cetatenilor. Aceasta masura face parte dintr-o conventie stabilita de ministru impreuna cu hotelierii, prin care se stabileste ca aceste verificari nu vor mai avea loc cand hotelurile sunt pline cu turisti.
 
Elena Udrea i-a “amenintat” cu controale pe hotelierii din toata tara, atentia ei indreptandu-se mai ales catre unitatile de pe litoral. Ministrul a spus ca in cazul in care vor fi gasite nereguli in aceste unitati, acestea vor fi aspru amendate sau chiar inchise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea