Social

# vacante litoral # declaratii halucinante #ministrul turismului #romani

Ministrul Turismului, declaratii halucinante despre romanii care aleg litoralul romanesc: "Inseamna ca isi permit"

Daniel Cadariu, ministrul Turismului din Romania, a facut declaratii socante despre romanii care aleg sa mearga in concediu pe litoralul romanesc, in ciuda preturilor uriase.

Prin aceasta declaratie, Daniel Cadariu recunoaste ca preturile de pe litoralul romanesc sunt uriase, in anumite locatii. Acesta spune ca nu intelege cum de romanii continua sa mearga in aceste locuri, spunand ca: “Inseamna ca isi permit”. 

"Cateodata ma intreb si eu in conditiile in care se spune ca de ani de zile preturile pe litoral erau atat de mari, nu gaseai loc sa rezervi daca voiai sa mergi la mare", a spus ministrul.

Intrebat daca litoralul romanesc i se pare scump, ministrul a precizat: “In anumite situatii, da. Si nu imi explic cum o anumita parte dintre romani prefera la anumite preturi, in anumite locatii, sa mearga in concediu. Concluzia mea e doar ca isi permit ca altfel nu inteleg.”

FOTO: newsbucovina.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea