Social

Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, contestat inainte de numire

Numirea lui Victor Paul Dobre ( foto ) in functia de ministru - delegat pentru relatia cu Parlamentul va fi, foarte probabil, respinsa de presedintele Traian Basescu, deoarece nu a fost consultat in legatura cu nominalizarea acestuia.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, seful statului ar fi nemultumit de faptul ca nu a fost consultat de premierul Calin Popescu-Tariceanu in legatura cu aceasta nominalizare, desemnarea lui Dobre fiind anuntata de PNL in absenta unei astfel de consultari. De asemenea, Basescu ar considera nepotrivit ca un om pregatit timp de un an pentru a face fata problemelor legate de inundatii sa fie luat din acel post, au precizat aceleasi surse.
Victor Paul Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor , a fost propus luni de conducerea PNL pentru functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul, functie ramasa vacanta dupa demisia lui Bogdan Olteanu, ales presedinte al Camerei Deputatilor. Guvernul a anuntat printr-un comunicat de presa ca premierul Calin Popescu-Tariceanu a semnat decretul de numire a lui Victor Dobre in functia de ministru-delegat pentru Relatia cu Parlamentul.
In cursul aceleiasi zile, Guvernul a revenit asupra informatiilor privind preluarea functiei de ministru pentru relatia cu Parlamentul de catre Victor Paul Dobre, precizand ca Tariceanu a semnat doar decizia de eliberare a acestuia din postul de secretar de stat si ca decretul de numire ca ministru va fi parafat de catre presedintele Traian Basescu.

(continuarea in Realitatea Romaneasca )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea