Social

#Ana Costea demisie #ministrul Muncii a demisionat #legea salarizarii bugetarilor

Ministrul Muncii a demisionat!

Ministrul Muncii, Ana Costea, si-a dat demisia joi, iar premierul Dacian Ciolos i-a acceptat-o, precizand ca in perioada imediat urmatoare va inainta o propunere presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Guvernul.


Ministrul Muncii, Ana Costea, este primul membru al Cabinetului Dacian Ciolos care renunta la functie.

Am acceptat astazi demisia doamnei Ministru Claudia-Ana Costea, care mi-a fost inaintata in cursul acestei zile. in perioada imediat urmatoare voi inainta domnului Presedinte Klaus Iohannis o propunere pentru functia de Ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice”, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

Ana Costea, ministrul Muncii, a anuntat cu cateva zile in urma ca isi va depune mandatul daca nu se va tine cont de parerea sa, cu privire la proiectul de ordonanta privind salarizarile bugetarilor, aceasta anuntand ca nu mai sprijina proiectul.

„Doamna ministru a precizat faptul ca in situatia in care nu se va lua act de faptul ca dumneai nu sustine aceasta ordonanta de urgenta, este dispusa sa-si depuna mandatul. Pana la urma noi asiguram partea tehnica a acestei legi, iar in conditiile in care se incearca variante care nu au cum sa satisfaca obiectivele propuse, nu avem cum sa le sustinem si sa fim de acord”, a declarat Cosmin Andreica, consilierul ministrului Muncii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea