Social

#ministrul educatiei #director scoala jirov #conditii dezastroase

Ministrul Educatiei cere demiterea directorului scolii din Jirov, unde a gasit conditii dezastruaoase

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a cerut, marti, Inspectoratului Scolar Mehedinti demiterea lui Ion Dumitrache, directorul scolii cu clasele I-VIII din Jirov. Decizia vine la scurt timp dupa ce Andronescu a vizitat scoala si a vazut in ce conditii vor invata cei peste 200 de elevi: banci vechi de zeci de ani, incalzire de la soba, toaleta in curte si fara apa.

"Cred ca directorul scolii de acum are o mare resposabilitate pentru modul in care arata scoala si este obligatia dumneavoastra, domnilor inspectori generali, eu va cer sa il schimbati pe acel director, sa gasiti un cadru didactic care sa inteleaga ca scoala este singurul sau obiectiv atunci cand a acceptat sa fie director", le-a spus ministrul Educatiei inspectorului scolar judetean general si inspectorului general adjunct.

Marian Suta, seful Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti, a declarat ca decizia de demitere a lui Ion Dumitrache a fost luata pe data de 16 august, el urmand sa fie inlocuit incepand de la 1 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea