Social

#dan matei agathon #autosuspendare psd #conpirom

Ministrul "Dracula", Dan Matei Agathon, s-a autosuspendat din PSD

Dan Matei Agathon, artizanul proiectului 'Dracula Parc" pe vremea cand era ministru al Turismului, s-a autosuspendat, vineri, din PSD, anuntand, in cadrul unei declaratii publice, ca va prelua functia de secretar general si purtator de cuvant al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei - CONPIROM .

"Incepand cu data de astazi 16.01.2009 am decis sa ma autosuspend din Partidul Social Democrat . Consider ca este un gest de onoare si demnitate sa ma autosuspend din partidul social democrat pe perioada cat voi avea o functie de conducere intr-o organizatie privata asigurand astfel respectarea statutului apolitic al Confederatiei Patronale din Industria Romaniei", se afirma in declaratia preluata de Amos News.

dan matei agathon are 59 de ani, este casatorit si tatal unui copil. A fost ministru al Turismului in timpul guvernarii social-democrate (2000-2004) si are la activ trei mandate de deputat de Bacau

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea