Social

#john hutton #comparatie talibani nazisti

Ministrul britanic al Apararii ii compara pe talibani cu nazistii

Ministrul britanic al apararii, John Hutton , a afirmat ca trupele desfasurate in Afganistan apara valorile britanice in acelasi mod in care au facut-o in al doilea razboi mondial , comparandu-i pe talibani si pe militantii Al-Qaida cu nazistii, relateaza AFP.

Declaratiile ministrului britanic au fost facute publice intr-un interviu aparut sambata in cotidianul The Times. John Hutton sustine ca lupta din Afganistan se poarta contra unor fanatici care nu pot pune sub semnul intrebarii frontierele, insa 'arunca o sfidare la adresa modului nostru de viata, asa cum au facut-o nazistii'.

Hutton a adaugat ca trupele britanice vor ramane in Afganistan atata vreme cat este necesar pentru indeplinirea tuturor obiectivelor stabilite, ceea ce va insemna ani buni. Contingentul britanic din Afganistan este format din 8.000 de soldati, dintre care 134 si-au pierdut viata pe teatrul de operatiuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea