Social

#ministrul agriculturii #lapte praf #lapte

Ministrul Agriculturii: O mare parte din laptele din magazine este facut din lapte praf

O mare parte din laptele din comert nu este natural, el fiind produs din lapte praf. Declaratia a fost facuta, luni, de Stelian Fuia, ministrul Agriculturiii, la evenimentul de inauguare a sediului Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Naturale IBA Bucuresti.

"Foarte mult din laptele pe care il cumparam din magazin de fapt este facut din lapte praf, deci nu este lapte natural", a afirmat Fuia.

El este de parere ca autoritatile si legislatia sunt de vina pentru aceasta situatie: "Cine poarta vina? Vina o poarta probabil autoritatile, care la ora actuala ar trebui sa contureze acest proces. Poate exista si un vid legislativ pe aceasta tema".

Ministrul a precizat ca viitorul registru al industriilor, a carui infiintare este prevazuta intr-un proiect legislativa, va fi de mare ajutor romanilor. Acestia vor putea sa afle ce anume contin alimentele pe care le consuma.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea