Social

# crima din onesti #ministrul afacerilor interne #criminalul din onesti #lucian bode #declaratii

Ministrul Afacerilor Interne, prima reactie de la tragedia din Onesti: “Ar fi fost nevoie sa treaca la alta abordare”

Ministrul Afacerilor interne, Lucian Bode, a facut primele declaratii de la tragedia din Onesti, la aproape doua zile dupa petrecerea oribilelor crime. Acesta a afirmat ca politistii ar fi trebuit sa treaca la alta abordare daca au vazut ca negocierile nu dau rezultate.

 

Intrebat daca sitatia a degenerat dupa ce una dintre victime a incercat sa se apere, Lucian Bode a explicat ca poate fi o posibilitate, insa nu se poate sti cu exactitate pana la desfasurarea anchetei.

"Am auzit aceasta afirmatie si acest lucru va rezulta din ancheta, avem acolo, dincolo de cercetarea noastra, avem o ancheta penala, preluata de Parchet si va rezulta din ancheta acest lucru daca intr-adevar, si asta pe baza declaratiilor martorilor, una dintre victime l-ar fi atacat pe criminal si de acolo ar fi fost acel declic la 16.55 cand dupa o perioada de liniste in care toate lucrurile pareau ca evolueaza intr-o directie buna a negocierilor, practic s-a intamplat acest lucru. Ancheta va dovedi acest lucru pe baza declaratiilor martorilor", a declarat Bode, potrivit ziare.com.

“Verificarile noastre vizeaza cea de-a treia componenta, cea a analizei interventiei. Daca au vazut ca nu dau rezultate aceste negocieri si componenta asta a negocierilor, poate ca ar fi fost nevoie sa treaca la alta abordare. Cu siguranta din ancheta noastra trebuie sa rezulte un lucru foarte clar, daca negocierile nu duceau la un deznodamant pentru Politie, care era planul doi, ce ar fi avut in plan sa faca", a mai explicat ministrul Afacerilor Interne, potrivit sursei citate.

Va reamintim ca pe 1 martie, doi barbati au fost tinuti ostatici si apoi asasinati intr-un apartament din Onesti, dupa patru ore de negocieri cu politia. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea