Social

#criza gaz #atac terorist #ministru bulgar

Ministru bulgar: Criza gazului a fost comparabila cu un atac terorist

criza gazului a fost o catastrofa nationala si a avut efectele unui atac terorist asupra Bulgariei, a declarat ministrul economiei, Petar Dimitrov.

Oficialul bulgar a adaugat ca acest eveniment s-a declansat in plina criza economica , de care Bulgaria este foarte afectata, informeaza Reuters.

"Impactul crizei gazului seamana cu urmarile unui atac terorist, mai ales in aceasta perioada de criza economica globala , iar Bulgaria merita sprijin", a declarat Dimitrov luni seara, referindu-se la redeschiderea a doua reactoare de la Kozlodui, inchise la cererea UE.

" Criza gazului nu este un dezastru natural, este o lovitura politica din afara si ca stat membru, avem dreptul la compensatii politice si solidaritate din partea UE. Este corect sa cerem repornirea reactoarelor ca si compensatie financiara pentru pierderile enorme pe care le suferim", a mai spus ministrul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea