Social

#berlusconi #regim prezidential #italia

Ministru: Berlusconi s-a gandit la el cand a sustinut regimul prezidential in Italia

Silvio Berlusconi s-a gandit la el insusi cand s-a declarat in favoarea unui regim prezidential si a alegerii directe a sefului statului, a declarat luni ministrul Roberto Calderoli, unul dintre liderii partidului Liga Nordului, care se opune acestei reforme, relateaza AFP.

"A spus acest lucru gandindu-se la el. In plus a spus deja ca viitorul lider al Poporului Libertatii (PDL, coalitia condusa de Berlusconi - n.red.) va fi un tanar. Dar este periculos ", a declarat Calderoli, ministrul simplificarii administrative, intr-un interviu acordat La Repubblica .

"Daca vorbim de alegerea directa a presedintelui statului, nu suntem de acord", a subliniat reprezentantul Ligii Nordului, principalul aliat al lui Berlusconi, datorita caruia se bucura de majoritatea absoluta in Parlament.

Ministrul, al carui partid se concentreaza pe promovarea federalismului fiscal, a subliniat ca o astfel de modificare a Constitutiei ar trebui aprobata de toate partidele. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea