Social

#inundatii # avertizari meteo #ministerul mediului

Ministerul Mediului recomanda populatiei sa urmareasca cu atentie avertizarile meteo

Ministerul Mediului si Padurilor (MPP) recomanda oamenilor sa urmareasca cu atentie avertizarile meteo transmise prin intermediul canalelor mass-media si sa evite in aceasta perioada activitatile in preajma raurilor si paraielor.

"Ministerul Mediului si Padurilor recomanda populatiei sa urmareasca atentionarile si avertizarile prezentate de mass-media, sa evite traversarea cursurilor de apa prin zone neamenajate (vaduri) cu animale sau atelaje, sa evite activitatile recreative in preajma raurilor si paraielor in aceasta perioada, sa nu se adaposteasca sub poduri sau copaci in cazul in care sunt surprinsi de averse puternice si sa respecte indicatiile reprezentantilor Inspectoratului de Situatii de Urgenta", potrivit unui comunicat de presa al MFP.

De asemenea, ministerul recomanda autoritatilor locale sa intreprinda, prin serviciile de voluntari, masuri preventive de curatare a santurilor si rigolelor, de verificare si indepartare a plutitorilor din zona sectiunilor podurilor si podetelor pentru reducerea efectelor inundatiilor cu caracter local.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea