Social

#bac #minister #subiecte

Ministerul Educatiei ar putea sa nu mai publice subiectele pentru bacalaureat pe internet

Ministerul Educatiei ar putea decide sa nu mai publice subiectele pentru bacalaureat pe internet, inainte de examen, incepand cu anul scolar 2008-2009, a anuntat, joi, secretarul de stat Zvetlana Preoteasa .

"In urma suspiciunilor si a incidentelor de la examenul de anul acesta, in minister se va forma o comisie de specialisti, care sa analizeze daca nu este mai bine sa renuntam la postarea subiectelor pe internet", a precizat Preoteasa.

Lista subiectelor pentru bacalaureat a fost publicata pe internet, pe pagina www.subiecte2008.edu.ro, la inceputul lunii aprilie.

Dupa proba orala de lIMBA si literatura romana, desfasurata pe 23 iunie, in urma mai multor sesizari, ministerul Educatiei, Cristian Adomnitei, a reclamat la organele de ancheta abilitate un posibil caz de scurgere de informatii, prin care ar fi fost divulgate cerintele la cele 100 de subiecte publicate pe internet.

Joi, ministrul a declarat ca, in cadrul anchetei pe aceasta tema, au fost audiate peste 100 de persoane, iar vinovatii vor plati.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea