Social

#ministerul economiei cen #senatori ordonanta cen

Ministerul Economiei cere senatorilor sa nu discute ordonanta privind CEN

Ministerul Economiei (ME) a cerut marti Comisiei de resort a Senatului amanarea dezbaterilor pe OUG de infiintare a Companiei Energetice Nationale.

Secretarul de stat Tudor Serban , a motivat solicitarea prin faptul ca "ministerul Economiei a inaintat un memorandum Guvernului, prin care solicita elaborarea unui punct de vedere privind respingerea" actului normativ initial, informeaza NewsIn.

Secretarul Comisiei economice, senatorul PSD Serban Mihailescu , a precizat ca nu poate estima cand va intra in dezbaterea Comisiei Ordonanta de Urgenta, subliniind ca decizia privind acest subiect trebuie sa fie luata in urma unui raspuns in acest sens de la Comisia Europeana.

Proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 128/2008 privind unele masuri de reorganizare a sectorului energetic prin preluarea de catre Societatea Comerciala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica SA" a unor pachete de actiuni se afla pe ordinea de zi a Comisiei Economice din Senat, pentru obtinerea unui raport pe fond. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea