Social

#milioane britanici #servicu #strat zapada mare

Milioane de britanici n-au mers la serviciu din cauza zapezii

Milioane de britanici sunt fortati sa stea in casa, din ninsorii abundente care a blocat Marea Britanie. Stratul mare de zapada , care a depasit 30 de centimetri, a paralizat traficul din sudul Angliei si Scotiei, informeaza Daily Mail.

Autoritatile au declarat ca iarna aceasta a adus cea mai mare cantitate de zapada din ultimii 20 de ani, in Marea Britanie. In Londra, transportul in comun si-a anulat cursele, iar metroul circula dupa anumite restrictii. In acelasi timp, ca masura de criza, a fost inchis si aeroportul Heathrow .

Luni, soferii au fost avertizati sa porneasca la drum numai in cazui de urgenta, pentru a evita accidentele si blocarile pe drumurile inzapezite. Sute de scoli au fost inchise, iar elevii beneficiaza de o extra-vacanta. Autoritatile au confirmat ca stratul de zapada a depasit 10 centimetri in Londra, iar zapada continua sa se aseze pe strazile Capitalei britanice.

"Ne asteptam ca stratul de zapada sa mai creasca cu inca 10 centimetri in Londra, in urmatoarele 24 de ore. De asemenea si Yorkshire si Pennies vor fi in aceeasi situatie", a declarat purtatorul de cuvant la MeteoGroup. Aeroporturile Heathrow si London City au fost total paralizate de conditiile atmosferice, anulandu-si toate cursele interne si internationale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea