Social

#oprah winfrey #donald trump #miliardari blog

Miliardari cu blog

Sunt bogati, puternici si le place sa vorbeasca. Forbes.com a descoperit ca13 miliardari din cei 1.125 aflati pe listele sale sunt "bloggeri adevarati", adica nu fac insemnari in jurnalul electronic ocazional.

1. Sergey Brin

Avere: 15,9 miliarde de dolari - too.blogspot.com

Cofondatorul Google si-a lansat blogul personal in septembrie. Prima lui postare a avut ca subiect faptul ca mama sa sufera de Parkinson si ca el a descoperit ca are o predispozitie genetica de a dezvolta aceeasi afectiune.

2. Mark Cuban

Avere: 2,6 miliarde de dolari - blogmaverick.com

Miliardarului ii place sa-si expuna opiniile politice pe blogul personal, opiniile sportive, opiniile despre succes si despre Donald Trump .

3. Carl Icahn

Avere: 12 miliarde de dolari - theicahnreport.com

Finantistul are succes si ca blogger . Pagina lui, Icahn Report, este plina de stiri si postari vehemente la adresa directorilor incapabili .

4. Khalaf Al Habtoor

Avere: 2,5 miliarde de dolari - alshindagah.com

Cand nu-si supravegheaza afacerea hoteliera, de constructii si masini, magnatul din Dubai scrie pe blogul sau in chestiuni regionale, religioase si politice.

5. John "Bill"

Avere: 1,5 miliarde de dolari - blogs.marriott.com

Mostenitorul lantului hotelier Marriott posteaza zilnic pe subiecte precum conducerea, serviciile si mediul. Nu stie sa scrie la calculator, asa ca angajatii ii transcriu notele scrise sau iau notite dupa dictare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea