Social

Milan trateaza transferul lui Ronaldinho

Impresarul si fratele lui Ronaldinho , Roberto de Assis, s-a intalnit in noaptea de miercuri spre joi cu vicepresedintele lui AC Milan , Adriano Galliani, si cu agentul Ernesto Bronzetti pentru un eventual transfer al brazilianului. Conform cotidianului „ Gazzetta dello Sport ", cei trei ­s-au intalnit pentru a lua cina la un restaurant din Milano.

Ronaldinho mai are contract cu FC Barcelona pana in 2010, dar zilele sale la gruparea catalana par numarate, din cauza conflictului sau cu antrenorul Frank Rijkaard .

Sursa citata precizeaza ca cei trei au luat in considerare posibilitatea ca Ronaldinho sa poata pleca in cazul in care achita clubului salariul pe care trebuia sa-l incaseze in ultimii doi ani de contract, potrivit articolului 17 al FIFA. AC Milan se poate folosi de regulamentul respectiv pentru ca Ronaldinho are cel putin 28 de ani si joaca de cinci ani la formatia
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea