Social

Mii de locuitori tremura de frig, dar cu banii luati

Mii de vasluieni vor ramane de astazi fara caldura. Fiindca are de achitat aproape 12 miliarde de lei catre Gaz Est, bani pe care nu a reusit sa-i plateasca pana in acest moment, Termica Vaslui, furnizorul de caldura, va primi gaz metan doar la cota de avarie .



Reprezentantii Gaz Est spun ca o tentativa de sistare a furnizarii gazelor naturale catre Termica a mai existat si luna trecuta, dar ca pe ultima suta de metri furnizorul de energie termica a gasit bani pentru a plati din datorie . Acum insa, Gaz Est nu a avut de ales. Cu toate ca in urma sistarii gazelor naturale va avea de suferit populatia municipiului Vaslui, Gaz Est a fost nevoita sa ia aceasta masura drastica. "La randul nostru am fost somati sa platim. Am incercat sa intelegem situatia, dar nu putem furniza la nesfarsit gaze pe datorie catre Termica", a declarat Adrian Tighici, directorul general al SC Gaz Est SA Vaslui. Asadar, alaturi de miile de vasluieni care stau in frig fiindca s-au debransat de la sistemul centralizat de incalzire, vor trebui de acum incolo sa inghete in case si cei care au ramas fideli SC Termica. Cel mai grav este ca in frig vor sta si cei care sunt la zi cu plata facturilor pentru caldura, fiindca pana acum Termica nu a gasit o modalitate de a-i "taxa" doar pe cei care nu si-au platit serviciile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea