Social

#saakasvili #rusia #negocieri #georgia

Mihail Saakasvili se declara "deschis" unor negocieri cu Rusia

Presedintele georgian Mihail Saakasvili a declarat joi seara ca este "deschis" negocierilor cu Rusia, tara care a recunoscut marti oficial independenta regiunilor separatiste georgiene Abhazia si Osetia de Sud , relateaza AFP.

"Da, suntem deschisi oricaror tipuri de contacte", a declarat Saakasvili la Tbilisi, intr-un interviu difuzat de postul de televiziune britanic BBC. "Am fost mereu deschisi, vom ramane deschisi", a subliniat liderul georgian, adaugand ca singura sa conditie pentru astfel de negocieri este in legatura cu prezenta trupelor ruse pe teritoriul georgian.

Un armistitiu intre Rusia si Georgia, negociat de presedintele francez Nicolas Sarkozy cu Moscova si Tbilisi, prevede revenirea fortelor georgiene in cazarmile lor si retragerea militarilor rusi pe pozitiile ocupate inainte de declansarea conflictului din Osetia de Sud, in noaptea de 7 spre 8 august.

Continaurea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea