Social

#politica #oltchim #privatizare oltchim # mihai tudose

Mihai Tudose (PSD) crede ca fostul guvern este vinovat pentru scandalul Oltchim

Mihai Tudose (PSD), presedintele Comisiei pentru politica economica si privatizare din Camera Deputatilor, este de parere ca fosta guvernare este vinovata pentru scandalul din jurul privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea.

Deputatul PSD spune ca cel putin doi factori au dus la actuala situatie. "Caietul de sarcini pentru privatizare a fost facut la indicatiile fostului guvern, banuiesc ca nici baietii aia, consultantii, n-au facut de nebuni caietul asa, li s-a cerut sa faca chestia asta. Al doilea, presiunea pusa pe noi de Fondul Monetar International, cu termene asumate tot de fostul guvern.", a declarat acesta pentru Ziare.com.

Mihai Tudose spera ca urmatoarea tentativa de privatizare a Oltchim va fi mai cu noroc. El el este parere ca viitoarea licitatie va avea loc anul viitor, in ianuarie sau in februarie.

Tudose mai sustine ca vina privind gestionarea defectuoasa a privatizarii Oltchim nu apartine Cabinetului Ponta si ca acest scandal nu va afecta scorul electoral al USL.

Foto: cdep.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea