Social

#Mihai Tudose premier # mihai tudose #prim ministru

Mihai Tudose, premier cu acte in regula! Ce avere are prim ministrul

Astazi, Mihai Tudose a devenit oficial noul premier al Romaniei, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functie. Mihai Tudose are la dispozitie, conform Constitutiei, 10 zile in care sa isi faca noua echipa guvernamentala si sa ajunga in Parlament pentru primirea votului de investitura. Se preconizeaza ca noul executiv Tudose va primi joi votul de investitura in Parlament!

Potrivit ultimei declaratii de avere de pe site-ul Camerei Deputatilor, Mihai Tudose detine impreuna cu sotia sa un apartament de 97 de metri patrati in Braila, cumparat in 1996. Deputatul are si doua autoturisme Mercedes, din 2011, respectiv 2015. Are un credit de 5.000 de euro, scadent in 2018. Premierul propus de PSD si acceptat de seful statului nu are nici terenuri si nici case. Interesant este ca in declaratia de avere nu apare nici macar un cont bancar.

Premierul desemnat are o colectie filatelica pe care a dobandit-o in perioada 1980-1987, cu o valoare estimata la 30.000 euro.

La capitolul venituri, vicepresedintele PSD a trecut indemnizatia de 8.015 lei de la Parlamentul Romaniei, 86.822 salariul ca ministru al Economiei, in timp ce sotia sa a declarat 60.000 lei pentru functia de asistent manager la EN Electric Proiect Office SRL Bucuresti.

in declaratia sa de avere, Tudose mentioneaza si contributia sa de 20.000 de lei la PSD, pentru campania electorala.

Mihai Tudose este asociat in firma SC 1001 Net Romania, din Brasov, unde are 7 de parti sociale, care insumeaza 70 de lei. Este vicepresedinte al PSD la nivel national si vicepresedinte al organizatiei PSD Braila.

Sursa foto: Capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea