Social

Mihai Traistariu, nominalizat la Premiile MTV din... Grecia

In timp ce se afla miercuri seara la Premiile VIP, unde a fost premiat pentru rezultatul obtinut la Eurovision, Mihai Traistariu a primit un telefon prin care era anuntat ca este nominalizat la Premiile MTV din... Grecia. Mai mult, acesta va interpreta in cadrul evenimentului un duet cu celebra Anna Vissi.

Abia intors din Albania, Mihai a primit cu bucurie, dar si cu tristete vestea. Este stiut faptul ca Mihai se teme foarte mult de avion . In luna mai, cand a fost la Atena, a preferat sa mearga doua zile cu autocarul decat sa se urce in avion.

"Nu stiu ce sa fac pentru ca mie mi-e frica de avion, dar nu mai vreau nici sa pierd doua zile pe drum ", ne-a declarat Mihai imediat dupa ce a primit vestea ca trebuie sa-si faca bagajele de drum.

Timpul fiind insa foarte scurt, se pare ca nu prea are de ales. Ce se va intampla insa cand va trebui sa traverseze Oceanul pentru a ajunge in SUA, acolo unde "Tornero" se afla deja pe locul patru la Radio Star din San Francisco?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea