Social

#romania #premier #ungureanu #mihai razvan ungureanu

Mihai Razvan Ungureanu, noul premier desemnat al Romaniei

Mihai Razvan Ungureanu , seful SIE, a fost desemnat de catre presedintele Traian Basescu pentru functia de premier , luni seara, dupa discutii cu partidele politice, in urma demisiei lui Emil Boc, din cursul zilei, anunta Ziare.com.

Traian Basescu a declarat ca principala sarcina a lui Ungureanu va fi trecerea la un program de restabilire a prosperitatii pentru romani, dar si la creare de noi locuri de munca.

Presedintele i-a multumit fostului premier Emil Boc pentru modul in care s-a comportat in perioada in care a ocupat functia de sef al Guvernului.

Noul premier desemnat , Mihai Razvan Ungureanu, a declarat ca are experienta conducerii a doua institutii, pe care le-a modernizat, MAE si SIE.

Primul ministru trebuie sa vina marti cu propuneri pentru noul sau cabinet, care vor trebui aprobate in Parlament, unde coalitia de guvernare are majoritatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea