Social

#mihaela geoana #mircea geoana #aliodor manolea #traian băsescu

Mihaela Geoana si atacurile energetice: "Tot ce am spus este adevarat, raman la parerea mea"

Dupa ce atacurile energetice ale Mihaelei Geoana au fost mentionate in peste 130 de publicatii si portaluri internationale, printre care Washington Post sau NY Times, sotia presedintelui PSD isi intareste spusele, dar refuza sa mai dea amanunte.

Mihaela Geoana sustine ca presedintele Traiana Basescu a fost ajutat in campania electorala, de mai multi oameni, care au lansat "atacuri energetice" la adresa contracandidatului.

"Nu vreau sa dau amanunte despre acesta persoana. Se va desfasura acelasi scenariu. Luam un amanunt despre ceea ce se stie deja, il rostogolim, apoi il luam in ras sfarsind prin a spune ca nimic nu este adevarat. O capcana in care vom cadea din nou si care, evident, nu ne ajuta deloc", a spus doamna Geoana pentru Gandul.

"Eu cred ca a fost amplificata declaratia mea tocmai pentru a nu mai vorbi despre ce s-a furat si ce a contat, de fapt, in aceste alegeri. Este o capcana si prefer sa nu mai vorbesc despre asta", a mai spus sotia lui Mircea Geoana.

Declaratia a fost criticata dur de Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD: "Ne intoarcem la Nostradamus? Suntem in secolul XXI!".

Sotii Geoana au gasit insa un aliat in Varujan Vosganian, care a dat mai multe detalii despre tipurile de atacuri energetice. Potrivit liberalului, exista atacurile pot veni pe trei paliere: in zona fruntii, a pieptului si a plexului solar. "Acesta este cel mai dur. Daca simti atacul in zona plexului atunci este grav, trebuie sa ma apar. Un candidat la prezidentiale trebuie sa cunoasca aceste lucruri", a explicat Vosganian.

Aliodor Manolea , parapsihologul presedintelui

Aliodor ManoleaPrezent la dezbaterea televizata din turul doi al alegerilor, Aliodor Manolea este psiholog, specialist in Psihoenergetica, Biosinergetica si programare neurolingvistica, conform Realitatea.net.

El i-a stat alaturi presedintelui Traian Basescu la cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM si la confruntarea finala.

Alaturi de sotia sa bioenergoterapeut, Doina Elena Manolea, omul presedintelui a scris mai multe carti in domeniu. Cei doi au publicat, impreuna sau separat, " Energetica subtila a fiintei umane", "Manual de radiestezie", "Paradiagnoza - Manual pentru diagnosticarea energetica folosind radiestezia", "Perceptii extrasenzoriale - Manual pentru dobandirea si dezvoltarea simturilor subtile", "Influenta distala, teoria si practica vindecarii de la distanta" si "Aura energetica, manual pentru detectarea si decodificarea aurei energetice a fiintei umane".

 

Citeste si

Mihaela Geoana, convinsa ca sotul ei a fost "atacat energetic"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea