Social

#interceptare #microfoane #microfoane ascunse # interceptari dna #sticle de suc

Microfoanele ascunse in sticlele cu suc reprezinta noua metoda de interceptare a DNA

Directia Nationala Anticoruptie va investi peste 90.000 de euro, din fonduri europene, pentru echipamente de ascultare si inregistrare de ultima generatie, precum si pentru obiectele in care acestea urmeaza sa fie ascunse. Astfel, DNA va investi in sticle cu suc de 0,5 l, in care va ascunde microfoane si camere video in miniatura.

Conform ziarulring.ro, care face dezvaluirea, sticlele in cauza urmeaza sa contina una dintre cele mai cunoscute si mai indragite bauturi carbogazoase, Coca-Cola. De asemenea, in sticle va exista un spatiu gol de separare a lichidului de echipamentul de inregistrare, astfel incat microfoanele tip "knowles" si minicamerele video digitale tip "button" sa poata functiona optim.

Sticlele cu suc nu sunt singurele obiecte in care DNA are de gand sa ascunda echipamente de ascultare si inregistrare. Posetele de dama din piele neagra, detectoarele de radar, ceasurile de firma, laptopurile si agendele cu planificator si spatiu pentru pix intra si ele pe lista noilor achizitii ale Directiei Nationale Anticoruptie in vederea "gazduirii" microfoanelor si camerelor video in miniatura.

Sursa foto: taiaudio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea