Social

#inmormantare #sicriu #michael jackson

Michael nu-si gaseste linistea: i-au dus sicriul la subsol!

Sicriul lui Michael Jackson nu merge intr-un mormant, ci intr-un subsol de cladire. In acest timp, ancheta in cazul mortii megastarului este in desfasurare, oficialii anuntand ca se fac progrese.

La trei saptamani de la moartea lui Michael, trupul acestuia nu a fost inca inmormantat. Mai mult, el a fost mutat, “din motive de securitate” din cripta fondatorului Motown Berry Gordy de la cimitirul Forest Lawn in subsolul cladirii principale din parcul memorial Forest Lawn, dupoa cum noteaza Pro TV.

In ce priveste motivul pentru care trupul megastarului nu a fost inca inmormantat, circula mai multe ipoteze: una ca familia inca mai spera sa obtina aprobarea pentru a-l inmormanta la Neverland, respectiv aceea ca aceeasi familie asteapta ca medicii legisti sa le inapoieze creierul lui Michael, ramas la ei dupa autopsie.

In acest timp, anchetatorii cazului Michael spun ca sunt aproape de a afla afle cine i-a oferit regelui muzicii pop Propofol , un puternic anestezic cu efecte secundare extrem de grave.
Potrivit site-ului TMZ, la domiciliul lui Michael au fost descoperite fiole de Propofol, un puternic anestezic cu efecte secundare extrem de grave, care nu erau marcate, astfel ca anchetatorii au luat legatura cu producatorii acestui medicament pentru a incerca gasirea furnizorului care i-a oferit fiolele lui Michael.

Tot ieri a fost citat si medicul dermatolog al lui Michael, de catre medicul legist sef al Californiei. Doctorul Arnold Klein a negat recent acuzatiile potrivit carora i-ar fi oferit cantaretului o supradoza de medicament, spunand ca demersurile sale constau doar in a ajuta starul sa faca fata in conditii cat mai bune pentru seria de concerte de la Londra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea