Social

#michael jackson #moarte #deces #ancheta #politie #medicamente

Michael Jackson a murit din cauza unui asistent

Ancheta privind moartea lui Michael Jackson continua sa fie plina de dezvaluiri. Printre ultimele informatii date publicitatii in acest caz, se pare ca starul ar fi murit din cauza Demerolului administrat de un asistent al medicului cantaretului, in timp ce doctorul dormea.

Demerolul administrat dupa Propofol se pare ca a stat la baza atacului de cord suferit de Michael. Potrivit cotidianului The Sun, care citeaza surse din randul anchetatorilor, efectul cumulat al celor doua medicamente, dublat de nesupravegherea pacientului dupa administrarea celei de-a doua doze de anestezic a dus la moartea acestuia.

Ultimul medicament care i-a fost dat lui Michael de catre un asistent al doctorului Murray, care nus tia ca acesta ii daduse anterior o doza de Propofol. Potrivit declaratiilor lui Murray, el ii daduse Propofol lui Michael pentru ca acesta vroia sa doarma, dupa care a adormit si el.

Dupa ce efectul acestui anestezic a trecut, cantaretul s-a trezit si a cerut ajutor de la un asistent de-al lui Murray, care i-a administrat Demerol, fara a-l supraveghea dupa aceea. Cel de-al doilea anestezic i-a fost fatal lui Jackson, din cauza ca venise prea curand dupa prima doza.

Potrivit Stirilor ProTV, medicul a de clarat ca atunci cand s-a trezit l-a gasit pe artist in stare critica si a incercat sa-l salveze, fara a avea totusi succes. Se pare ca totusi ca medicul a mintit atunci cand a afirmat ca a intarziat sa sune la 911 din cauza ca nu avea la indemana un telefon, o fotografie din dormitorul lui Michael dovedind contrarul.

Intre timp, presa internationala anunta ca mama lui Michael a castigat custodia celor trei copii ai cantaretului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea