Social

#funeralii #inmormantare #michael jackson

Michael Jackson a avut funeralii de rege

Michael Jackson a fost inmormantat in aceasta dimineata la cimitirul Forest Lawn din Glendale, California. La ceremonia funerara au participat doar apropiatii artistului, familia si prietenii, presa neavand acces.

Regele muzicii pop a fost inmormantat intr-un costum de scena, cu celebra lui manusa alba, intr-un cosciug suflat cu aur, in valoare de 25.000 de dolari, dupa cum noteaza Realitatea TV. La ceremonie au fost prezenti copiii artistului, care i-au lasat in sicriu biletele cu gandurile lor pentru tatal lor, familia Jackson, dar si vedete apropiate, precum Lisa Marie Presley, Elizabeth Taylor, Barry Bonds, Chris Tucker , Diana Ross.

Sicriul lui Michael a fost depus in cimititul in care se mai afla mari personalitati ale Hollywoodului, precum Humphrey Bogart , Clark Gable, James Stewart , Spencer Tracy , Walt Disney.


Insa locul in care a fost inmormantat regele muzicii pop nu este inca cunoscut. Pentru ca secretul sa fie bine pastrat, familia Jackson a cumparat 12 locuri de veci. Potrivit Realitatea TV, mausoleul in care a fost inmormantat Michael va putea fi vizitat in mod normal, insa a fost inchis momentan. El va fi redeschis abia la cateva ore dupa ceremonie.

Funeraliile au loc la 70 de zile de la moartea starului si la o saptamana dupa ce medicii legistii au ajuns la concluzia ca decesul cantaretului a fost provocat de tratamentul cu Propofol.

Acest medicament i-a fost administrat de medicul sau personal, Conrad Murray, care este si principalul suspect in acest caz, impotriva lui urmand a se formula, cel mai probabil, acuzatia de omucidere.

Michael Jackson, care ar fi implinit 51 de ani pe 29 august, a murit la domiciliul sau din Los Angeles, pe 25 iunie, in urma unui stop cardiac.

Puteti viziona aici cateva imagini surprinse de jurnalistii americani la funeraliile lui Michael Jackson:

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea