Social

#mihai leu #gpl #autoturism

Mihai Leu a decis sa monteze GPL pe unul dintre autoturismele familiei

Am facut primul pas pentru autoturismul care ruleaza cel mai mult - este vorba de masina condusa de fiul meu Marco care este student la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Timisoara. Facand un simplu calcul anual la 35 de mii de kilometrii rulati se economisesc in jur de 2000 de Euro si cred ca este o economie buna pentru orcine, mai ales pentru un student.

Mi-am pus GPL!? Stiti de ce? Pentru ca nu imi place sa arunc banii pe fereastra!

Tot timpul am fost un om cumpatat in ceea ce privesc cheltuielile familiare. Mi-a venit idea sa montez GPL de la fostul meu manager din Germania care avea GPL din vremea in care eu boxam acolo. Intalnidu-ma de curand cu el am observat ca inca circula cu GPL  si mi-a recomandat si mie sa montez Prins, el spune ca este numarul unu in tehnologie si mai ales pentru motoarele cu injectie directa se preteaza foarte bine. La scurt timp dupa vizita in Germania am cautat un service bun in Romania si care sa fie Reprezentant Prins. Foarte repede m-am convins direct de pe site-ul www.monteazaGPL.ro si am achitat instalatia on-line. Am montat instalatia in reteaua AGR Autogas Group, ei sunt reprezentantul Prins in Romania si au service-uri in toata tara.

Pentru ca am cumparat personal instalatia GPL de pe www.monteazaGPL.ro, la montaj s-a prezentat toata echipa AGR Autogas Group din Bucuresti, motivul principal fiind sa reprezint imaginea  companiei AGR . In timpul montajului discutand cu Silviu Raicea, Directorul Comercial al Grupului AGR, despre beneficiile instalatiilor GPL, am aflat ca pe langa economia financiara de 50% care se face, GPL-ul este si un combustibil ecologic, noxele autoturismelor fiind considerabil mai mici. Consultandu-ma si cu sotia, am acceptat propunerea AGR Autogas Group, fiind un combustibil ecologic cred ca este un domeniu  de viitor si inca la inceput in Romania. Sunt constient ca de acum inainte, fiecare din noi trebuie sa ne gandim la mediul in care traim, avand in vedere schimbarile climatice din ultima perioada, cu totii trebuie sa avem grija de natura.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si, montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea